Muziekspektakel: Vrienden van Herten Live

Muziekspektakel
Vrienden van Herten Live
27 oktober
Congres & Event Centre De Ooleander

Als muzikale verenigingen zullen wij ons op een bijzonder wij presenteren aan de Hertense gemeenschap. Herten bestaat dit jaar namelijk 1050 jaar. Dit is dan ook de aanleiding om een unieke samenwerking aan te gaan met lokale muziekverenigingen en de basisscholen. De verenigingen zullen niet individueel optreden, zoals dit vaak gebeurd bij lokale concerten. Nadrukkelijk wordt de samenwerking gezocht. Het publiek zal verrast worden met niet voor de hand liggende muzikale combinaties.

Initiatiefnemer om deze bijzondere verjaardag extra glans te geven is Fanfare St. Cecilia Herten. Afgelopen jaren heeft zij bewezen in staat te zijn om publiek te verassen, te verbazen en te vermaken met vernieuwende evenementen.

Hoofdrollen zijn weggelegd voor de solisten Josette Joosen, Geert Belgers, Brass Band Merum, Percussion Orchestra Ool, Schutterij en Drumband St. Anna Merum, Hertens Mannenkoor, Dameskoor Hertens Maasgalm, Vocal Group Hidden Voices, Stapsteen Koor Herten, Hubertusschool Herten, Hillstreet Band en fanfare St. Cecilia Herten.

Locatie: De Ooleander, Broekstraat 35 in Ool
Aanvang: 19.30 – Zaal open: 19.00
Entree: € 5,-

Kaarten zijn te reserveren via:
hub.cortenraad@gmail.com
l.piels@planet.nl

Reageren is niet mogelijk