Onze jaarlijkse Potgrondactie staat weer voor de deur! En dit jaar letterlijk, want we gaan weer huis-aan-huis verkoop doen.
In de COVID-jaren moesten we creatief zijn met flyeracties en drive-ins om de coronamaatregelen te respecteren, maar dit jaar komen we weer als vanouds bij u aan de deur in Herten, Merum en Ool. Dus steun onze vereniging en bespaar de moeite om zelf naar het tuincentrum te rijden en met zakken te sjouwen, want onze leden brengen het met veel plezier bij u “achterom”!

Wanneer?
Zaterdag 25 februari en zaterdag 4 maart. Let op: beide dagen zijn onze leden in andere delen van het dorp. Is er 25 februari niemand geweest en heeft u geen folder van ons ontvangen? Dan komt uw straat hoogstwaarschijnlijk 4 maart aan de beurt.

Hoeveel kost de potgrond?
1 zak universele potgrond à 40 liter kost €5

Ik heb jullie gemist! Wat nu?
U kunt tot 10 maart een e-mail sturen naar potgrondfanfareherten@gmail.com. Vermeldt uw naam, adres en het gewenste aantal zakken. Dan spreken we samen een passend tijdstip af om de zakken te leveren. Dit is ook mogelijk als u nog potgrond wil nabestellen. Let op: OP=OP